tiistai 28. toukokuuta 2013

Töissä Saga Travelilla

Teen nyt vikana päivänä tän työpaikkaesittelyni :) Elikkäs, Saga Travel - matkanjärjestäjä ja toimisto Akureyrissä. Kolmevuotias yritys on jo saavuttanut mm. Trip Advisorin vuoden Islantilaisen matkanjärjestäjän tittelin, eli ei mikään turha tulokas :)
Tässä booking office ja mun työpiste.
 
Toimiston seiniä koristaa lukuisilta retkiltä napsitut valokuvat, + Islannin kartta. Siitä on helppo aina asiakkaille näyttää sijainteja, sitä nimittäin kysyttiin melko usein.. :)
 
Toimiston esitehylly on koko seinän levyinen ja täynnä esitteitä!

 
Yläkerran toimistotiloja. Täältä käsin hoidetaan ns. taustatyöt, mitkä vie paljon aikaa. Esim. varausten kirjaaminen järjestelmään, sähköposteihin vastaaminen ja kaikenlaiset paperityöt. Kuvassa työkaverini Dagbjört ja Steinun.
 
Retket kirjataan taululle, ja siihen lisätään kaikki tiedot kullekin päivälle, esim. monta osallistujaa, mikä kuljetusväline ja lähtöaika. Kuvassa työkaverini Hjalti.
 
Mun työnkuvaan kuului nämä tehtävät: aluksi opettelua varausjärjestelmän käyttöön, myöhemmin jo varauksiin ja sähköposteihin vastaaminen, laskujen mapitus, erilaisten taulukoiden tekoa esim. Saga Travelin yhteistyökumppaneista ja niiden tiedoista, matkasuunnitelman laatiminen, ja mm. toimiston remontoimiseen osallistumista, plus tietenkin retkille osallistuminen. Niiltä sai paljon hyödyllistä tietoa niin itselle kuin asiakkaillekin. Moniin kysymyksiin osasinkin vastata reissuilta opitun tiedon perusteella :)   
Kuukausi vierähti aivan liian nopeeasti näiden ihanien ihmisten parissa! Yrityksessä työskentelee noin 20 henkilö'ä, mutta työskentelin pääasiassa vain noin 7 kanssa. Tosi mukavia ja huomaavaisia kaikki, neuvoi ihan joka asiassa ja meistä tuli monen kanssa ihan kavereita :) Ilmapiiri oli aina tosi rento ja kaikkien kanssa oli helppo jutella kaikesta. Jäähyväiset oli vaikeat.. Mutta facebook pelastaa, ja ehkä teen vielä uuden reissun joskus Islantiin... :) Ja tosiaan, minut oikeastaan jo käskettiin Saga Travelille töihin vakituisesti... :D
 
- Iina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti