lauantai 18. toukokuuta 2013

Saga Travel 5 v.

Jees, viime torstaina ei ollu Iinalla tietoakaan normaalista työpäivästä! :D Puol 10 aamulla lähti toimiston eestä bussilastillinen iloisia sagatravel-laisia juhlimaan yrityksen vuosipäivää. Kata, Gatli ja O´li oli järkänneet hauskan päivän ja piti myös huolen, että kaikilla oli "oikea fiilis". Meidät jaettiin joukkueisiin, olin pinkissä tiimissä. Päivän aikana kisattiin monissa lajeissa, esim. kalastus, kiipeily, uinti, saappaan heitto. Ja siis, ei ihan noissa merkityksissään, vaan sagatravelin tapaan: kenkää heitettiin takaperin selän yli, kalastettiin ensin teipistä rakennetulla ongella sellasta pikku sankoa viiden metrin päästä, seinäkiipeiltiin, uitiin selältään etuperin varpaat pinnalla käsillä kauhoen. Sellasta. Käytiin kanssa automuseossa, missä vanha mies kerto vitsejä islanniks. Sitte käytii laivamuseossakin, missä meijän joukkue voitti yhen osakilpailun! Otettii kuvia, missä oltiin purjelaivan miehistönä.
   Oli ihan mahtavaa olla mukana, nää ihmiset tosiaan tietää miten pidetää hauskaa! Ja otti mut (Iina) huomioon joka hetki, paitsi mitä nyt välillä unohtui puhua englanniks.. :D Läpäisin islantilaisuus-testinkin: Brennivin. Also known as "Black Death".
   Päivän aikana Gatli otti kuvia joka tilanteesta. Saga Travelin fb-sivulle pääs monta hauskaa otosta, esim. old style -ryhmäkuva ja jokaisesta jäsenestä oma mustavalko-muotokuva, Iina mukaan lukien! :)) Kuvia menee ilmeisesti myös uuteen esitteseen ja booking officen seiniä koristamaan.
   Iltasella napattiin kyytiin muutamia ystäviä, Emppu esim., ja matkattiin kohti illanviettopaikkaa. Heti bussiin noustuaan Emppukin pistettiin kokeeseen: suoritettu! :D Ja matka jatkui. Sitten syötiin, juotiin vähän lisää, ja tietysti: katottiin Euroviisuja :) Islanti ja Suomi molemmat finaaliin. Tunnelma oli huikea koko illan :) Katottiin päivän varrelta kuvat ja videot, ja naurettiin oppaitten mokille kuluneen vuoden varrelta.
   Todellakin, ollaan aika onnekkaita kun päästää tällasii tapahtumii (ja retkille) mukaan.. Tää on paljon enemmän kun vaa lomailua Islannissa ja/tai parille opastetulle retkelle osallistumista. Päästää kulissien toiselle puolelle ja nähdää ihan oikeesti, miten islantilaiset elää ja toimii. Lucky ones :) Nautittiin kyllä täysillä tästä päivästä, ihan huippua oli, hyvässä seurassa. Ihania ihmisiä!


                                                     Iinan pomo Saevar ja Emppu
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti