torstai 9. toukokuuta 2013

Local Food & Gourmet PART 1

Kävimme tänään yhdessä tutustumassa paikallisiin ruokiin, maatiloihin ja tehtaisiin Saga travelin kanssa :D Aamulla paistoi aurinko, oli tyyntä ja jopa melkein lämmintä! Kyydissä oli oppaan lisäksi 2 ihanaa saksalaista mummoa, irlantilainen pariskunta, opas harjoittelija sekä portugalilainen nainen, joka sattumoisin on uusi työtoverini (Emilian) Yliopistolla. Satuin kuulemaan nimen ja menin heti kysymään että onko hän kenties se kyseinen henkilö kenestä pomoni oli eilen maininnut :D Tosi pieni paikka!
 
Tän päivän aikana on tullut maistettua jos jonkinmoista Islatilaista "herkkua" ja nähtyä lehmiä, lampaita ja hevosia (vinkki: älä koskaan kutsu Islannin hevosta poniksi pienestä koosta huolimatta, koska paikallisilta saa kaviosta päähän).
 
 
 
 
 
Ensimmäinen pysäkki: Ekta Fiskur 5 sukupolven kalatehdas Dalvikissa
 
 
 
Kalasta kaikki irti!
 
 
Tehtaan omistaja aikoi näyttää hienon kolikkotempun! "Kukaan ei ole koskaan onnistunut nostamaan tällä (osoittaa trukkiin) kolikkoa ennen!" Mummolta taisi mennä ohi ;D
 
 
 
Meille tarjottii kotitekoisia shotteja :) Niissä oli marjaa jota löytyy ainoastaan lähiseudun vuorilta, mutta omistaja ei suostunut paljastamaan mikä marja oli kyseessä.
 
 
 
Meidät haastettiin maistamaan pilaantunutta haita. Kaikki jotka söivät pääsivät "The Rotten Shark Club":in virallisiksi jäseniksi. Haisi muuten tosi pahalle ja maistui vielä pahemmalle! Nyt tajusin miksi meille tarjoiltiin ensin niitä shotteja...
 
 
 
 
Klubin uudet jäsenet! :D
 
                              
 
 
 
Emppu nautiskelee meri ilmasta  
 
 
 
Lautalla matkalla Hrisey saareen!
 
 
Asukasluku n. 500



Satamassa meitä oli vastassa tällainen mukava ulkoilma taksi :D
 

 
 
 
 
Paikallinen kirkko
 
 
 
Haintappoaseet
 
 
 
Valaantappoase
 
 
 
Emppu siemaileee sinisimpukkaa :D
 
 
-Iina ja Emppu
 
 

1 kommentti:

  1. Hei Tytöt!

    Tosi mukavia matkailukuvia ja lisää pieniä video-otoksia. Mummo tosiaan päätti poimia kolikon talteen, kävelykepistä huolimatta "varsi" taipui ja sai kolikon lattialta ihan näppärästi (LOL)!

    Ihania kokemuksianne on tosi mukava seurata näin blogin kautta.

    Terkut hieman lämpimämmästä kotimaasta!

    t. Anne

    VastaaPoista